skip to Main Content

Beoordelingen

5,0 rating
juli 20, 2020

Super leuke bootcamp met een kleine groep in de Gendtse polder! Raymond geeft goede begeleiding tijdens zijn lessen.
Ik had nooit verwacht dat ik dit zou kunnen volhouden. Dus niet twijfelen, maar gewoon een keer aanmelden voor een les!!

Petra
5,0 rating
juli 16, 2020

Raymon zorgt voor veel afwisseling tijdens de lessen, hierdoor blijf ik gemotiveerd om te gaan en wordt het nooit saai. Verder kijkt hij goed mee hoe je de oefeningen uitvoert en adviseert hij alternatieve oefeningen wanneer het je niet lukt.
Een aanrader voor jong en oud!

Sil
5,0 rating
juli 14, 2020

Elke maandagavond doe ik mee met de bootcamplessen. Het is altijd erg gezellig en in een mooie omgeving. De oefeningen zijn afwisselend en voor iedereen te doen. Ray legt de oefeningen altijd goed en duidelijk uit en geeft vaak aan hoe je het eventueel makkelijker of moeilijker voor jezelf kan maken. Hij staat altijd open voor suggesties en feedback en probeert er iedere keer weer een leuke les van te maken. Ook heeft hij oog voor iedereen en motiveert je het beste uit jezelf te halen.
Verder ben ik ook erg tevreden over de sportmassages. Toen ik vorig jaar de Nijmeegse vierdaagse liep ben ik elke dag naar Ray geweest en dit heeft mij enorm geholpen.

Kim
5,0 rating
juli 14, 2020

Met veel plezier volg ik in de mooie Gendtse polder de bootcamplessen van Raymon. Het leuke vind ik de variatie in de lessen, het buiten zijn en de gezellige sfeer in de groep. Raymon is enthousiast en professioneel. Hij heeft oog voor iedere sporter en geeft goede tips, hierdoor boek je vooruitgang!

Daisy
5,0 rating
juli 13, 2020

Op maandag- en woensdagavond doe ik mee met de bootcamp. In de lessen is er veel afwisseling tussen de opdrachten, bijvoorbeeld conditie/kracht en individueel/teamverband. Hierdoor is geen enkele bootcamp hetzelfde.
Je bootcampt mee op je eigen niveau, krijgt goede hulp bij de oefeningen en er is een gezellige sfeer!
Echt een aanrader dus!

Annelous

Laat een beoordeling achter!

Open chat