Ga naar hoofdinhoud

Fysiotherapie

Sinds januari 2021 kunt u bij Ray’s HealthCamp ook terecht voor fysiotherapie. Ray’s HealthCamp heeft een samenwerking met FysioBraam (Jordi Braam) en Fysiotherapie4All en is daarom ook aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

Heeft u een verwijzing van uw huisarts, uw arts uit het ziekenhuis, revalidatiecentrum of u komt zonder verwijzing (DTF)?

Na aanmelding wordt er een afspraak gemaakt voor een screening, waarbij uw fysiotherapeut beoordeelt of de klacht in aanmerking komt voor een fysiotherapeutische behandeling. De screening neemt ongeveer tien minuten in beslag. Na de screening volgt – indien van toepassing – een intake en onderzoek. Deze intake is bedoeld om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van uw algemene gezondheidstoestand, de oorzaak en het verloop van uw klacht en uw verwachtingen ten aanzien van de therapie en uw therapeut.

Het kan echter zijn dat de fysiotherapeut na de screening tot de conclusie komt dat uw klacht niet in aanmerking komt voor behandeling of dat nader onderzoek door huisarts of specialist gewenst is.

In overleg met u worden dan verdere stappen ondernomen. De algemeen fysiotherapeut is dé deskundige op het gebied van klachten betreffende het menselijk houdings- en bewegingsapparaat. Een algemeen fysiotherapeut kijkt samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en de mogelijkheden waarbij rekening wordt gehouden met omstandigheden thuis, op het werk en met sporten. Daarna wordt er samen een persoonlijk behandelplan opgesteld. Met verschillende oefeningen, behandelingen, adviezen en de voor u relevante informatie werkt u samen aan een optimaal behandelresultaat. Afhankelijk van de klacht/aandoening kunt u klachtenvrij worden.

We gaan samen oplossingsgericht kijken naar uw klachten van welke aard dan ook. Waarmee kan ik u helpen?

Locaties:

  • Polder 26
    6691 ME, Gendt (Gelderland)
  • Markt 47
    6681 AG, Bemmel (Gelderland)
  • Euterpelaan 19
    5344 CA, Oss (Noord-Brabant)

Wilt u een afspraak maken? 
info@rayshealthcamp.nl
06-23354122

 

 

 

Back To Top
×